Hirdetések

XIII. Kanizsai Esték előadásai:

A 2012. évi második előadása

FEBRUÁR 25-ÉN, SZOMBAT 18 ÓRÁTÓL

Előadó:  Szűcs Sándor, személyiségfejlesztő tréner

Istennek tetsző, emberhez méltó életet élni…

Meghívó 13. Kanizsai Esték második előadására

Február 25-én, szombaton 18 órától folytatódik a 13. Kanizsai Esték előadássorozat. Az elmúlt alkalommal Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke, az egyház megújulásának lehetőségeit járta körbe.

Elmondta, hogy az egyháznak úgy kell jelen lennie a világban, hogy minél több ponton kapcsolódjon azokhoz a kérdésekhez, küzdelmekhez, harcokhoz, amelyekkel a mindennapi ember küzd.

Ezt feladatot szeretnénk betölteni azzal, hogy személyre szóló élettervezésről beszélünk szombaton 18 órától. Az előadás keretében Szűcs Sándor, személyiségfejlesztő tréner be fogja mutatni azt a személyiségfeltáró és életvezetési programot, amely abban segít a mai embernek, hogy fel tudja tárni a saját múltjában, képességeiben, személyiségében rejlő potenciálokat.

Segítséget kapunk továbbá abban is, hogy hogyan tehetjük sokkal fókuszáltabbá, céltudatosabbá, sikeresebbé magunkat az élet kulcsfontosságú területein: a személyiségfejlődésben, a munka- és karrier, az önmegvalósítás és kapcsolataink terén, valamint az Istennel való kapcsolatunkban.

Amiben nagyon újat hoz ez az előadás, hogy azokat az értékeket, célokat, szemléletrendszereket, ami a Bibliából és az elkötelezett keresztyén hitből fakad, azzal a professzionális személyiség- és vezetésfejlesztési eszköztárral kombinálja, amihez hasonlóval eddig egyházi körökben nem találkozhattunk.

Velem, együtt nagyon sokan szeretnénk tudni, hogy a különböző élethelyzetekben, akár krízisekben hogyan tudunk helyesen reagálni, hogyan tudunk felépíteni maguknak egy olyan nagyon konkrét lépésekből álló 10-15 éves életpályamodellt, amely mindenképpen előbbre visz mindnyájunkat.
Nagyon izgalmas és kifejezetten időszerű kérdésekről lesz szó, hiszem, hogy aki felelősen szeretne leélni egy értékes és értékteremtő életet ebben a mai sodródó, sokszor céltalan és felszínes világban, az itt lesz velünk február 25-én, szombaton 18 órától a Kálvin téri reformtátus gyülekezeti teremben.

Hella Ferenc

lelkipásztor

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Powered by Hotel Presidentterme