Új utak az egyházban

Megjelent a nagy sikerű konferencia előadásait tartalmazó kötet.

Megjelent az Új utak az egyházban című kötet. A mű a Pannon Egyetem Nagykanizsai Kampuszán tavaly ősszel rendezett konferencián elhangzott értekezéseket tartalmazza. Az érdeklődők a vallás és a társadalomtudományok közötti átjárásról, a reformációról, valamint a vallás és a turizmus kapcsolatáról is olvashatnak. A kötetben három történelmi egyház dunántúli püspökének publikációi is szerepelnek.

– Nagyon-nagyon értékes gondolatokkal, előadásokkal, például a vallás és a turizmus, a társadalmi felelősségvállalás témakörében tartottak előadást. Én nagyon hálás vagyok mindenkinek, Keller Krisztinától kezdve Tóth-Kaszás Nikolettán át Berkes Nóra tanárnő részvételéért is. De, hogy ne hagyjak ki senkit: tényleg nagyon értékes gondolatok szerepelnek a kötetben. Mintegy 160-170 oldal ez a könyv. Nagyon hálás vagyok azért Istennek, hogy elkészült – fogalmazott Hella Ferenc református lelkipásztor.

Forrás: kanizsatv.hu

Category: Aktualitások
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by Hotel Presidentterme