Köszönjük a támogatást!

Végéhez közeledik a nagykanizsai reformátusok és a művészeti iskola közös jótékonysági programja, a „Gyermekek a gyermekekért!”

Még javában zajlik az összegyűlt cipősdobozok kiszállítása, lassan a célegyenesbe érkezett idei másik jótékonysági kezdeményezésünk, amelyet a nagykanizsai művészeti iskolával kö-zösen indítottunk útjára három esztendővel ezelőtt. 2014-ben negyven, 2015-ben ötven, idén, 2016 karácsonyán, százharminckét óvodás gyermek családjának nyújtunk támogatást tartós élelmiszer csomagok átadásával.

Köszönöm a nagykanizsai Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Alapfokú Művészeti Is-kola tanárainak és diákjainak szolgálatát, a koncerten résztvevők adományait. Köszönöm a felajánlott támogatást barátainknak, és mindazoknak, akik mellénk álltak; a Nagykanizsai Re-formátus Egyházközségnek, a szeretetszolgálat munkatársainak, a Nagykanizsai Református Gyülekezetért Alapítványnak, magánszemélyeknek. Különösen köszönjük a Magnetic Áru-házak Kft. nagykanizsai vezetőjének jelentős hozzájárulását.

A jótékonysági rendezvényen befolyt összeg 158 000 Ft volt, mely a támogatásoknak kö-szönhetően kiegészült, ennek következtében a százharminckét családhoz 367 100 Ft értékben tudunk eljuttatni tartósélelmiszer csomagokat a nagykanizsai óvodák közreműködésével. Ter-veink szerint december 20-án adjuk át a szeretetcsomagokat az óvodák részére.


Isten áldása kísérje továbbra is kezdeményezésünket, és legyen áldott, békés a karácsony ün-nepe mindnyájunk számára!

 

A Nagykanizsai Református Egyházközség bankszámlaszáma:

10918001-00000019-25170005

 

Köszönettel:

 

 

Hella Ferenc

Category: Aktualitások
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Powered by Hotel Presidentterme